ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ

Κ Mina Water Services

Η εταιρεία Κ Mina Water Services ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την διανομή νερού. Tα υδροφόρα οχήματά μας εξυπηρετούν όλη την επαρχία Λεμεσού σε περιοχές που στερούνταν δίκτυο ύδρευσης καθώς και σε εργοτάξια, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, πτηνοτροφεία, πισίνες, κήπους, οικείες κ.α.

Σήμερα η εταιρία  εδρεύει σε ιδιόκτητο χώρο και διαθέτει 3 υπερσύγχρονης τεχνολογίας ανοξείδωτα βυτιοφόρα αυτοκίνητα με αντλίες πιέσεως  καθώς και νόμιμες γεωτρήσεις με ποιοτικά ελεγμένο νερό, μεταφερόμενο πάντα με τα κατάλληλα και πιστοποιημένα οχήματα της.

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας γρήγορα, αξιόπιστα και με ασυναγώνιστες τιμές. Καλύπτουμε τις ανάγκες τους για νερό σε πισίνες, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, σχολεία, εργοτάξια, έργα οδοποιίας, κήπους, οικίες, υδροδοτήσεις πλοίων, πλύσεις εσωτερικών και εξωτερικών βιομηχανικών χώρων με αντλίες υψηλής πιέσεως, καθώς και στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών (πυρκαγιές, πλημμύρες).

Η πολύχρονη πείρα μας, η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, τα υδροφόρα οχήματα που διαθέτουν ανοξείδωτες, μονωμένες δεξαμενές ώστε το νερό που μεταφέρουμε να μην υφίσταται αλλοιώσεις, μας έχουν δώσει μία θέση ανάμεσα στις σοβαρότερες εταιρείες μεταφοράς και διαχείρισης νερού.
©2022-2024 | Powered & Web Design by Oncyprus | Web Hosting by NetShop ISP

Επιλέξτε τη γλώσσα σας