ΓΡΗΓΟΡΕΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Image

ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Ιδιώτες, ξενοδοχεία και χώροι αναψυχής σε όλη την επαρχία Λεμεσού έχουν επιλέξει την φροντίδα των χώρων τους σε εμάς και έχει δημιουργηθεί μια μακροχρόνια φιλική συνεργασία.

Το κολύμπι στην πισίνα είναι μία από τις χαρές της ζωής που χαρίζει στον άνθρωπο ευεξία και ζωντάνια. Για να είναι όμως αυτή η απόλαυση πραγματικά ωφέλιμη πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα υγιεινής για το γέμισμα της πισίνας με νερό και να γίνεται τακτικά η συντήρησή της. Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται όταν γεμίζει η πισίνα, καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται ώστε να μην συμβαίνουν ατυχήματα λόγω της μεγάλης πίεσης με την οποία διοχετεύεται το νερό.

Η πολυετής πείρα μας και ο σύγχρονος στόλος των υδροφόρων που έχουμε στη διάθεσή μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρουμε νερό καθαρό, εξαιρετικής ποιότητας και να γεμίζουμε με αυτό τις πισίνες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τηρώντας με αυστηρότητα τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΡΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΧΩΡΩΝ

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η μεγάλη κατανάλωση νερού για πότισμα ενδέχεται να μειώσει τη ροή του και να είναι απαραίτητη μια πρόσθετη ποσότητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το νερό πρέπει να μεταφερθεί από μακριά με ειδικά υδροφόρα οχήματα, για να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αυτών των αναγκών.

Σε κάθε περίπτωση έχουμε φροντίσει των καθαρισμό χώρων παντός τύπου με τη μέθοδο της υδροβολής με εξοπλισμό υψηλής πιέσεως καθώς και στην άρδευση καλλιεργειών και κήπων.
Image
Image

ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

Η εταιρεία μας Κ Mina Water Services αναλαμβάνει την προμήθεια νερού σε πλοία διαφόρων τύπων. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και ναυτιλιακές εταιρείες για τον εφοδιασμό εμπορικών και επιβατηγών πλοίων και σκαφών αναψυχής με νερό πόσιμο ή για άλλες χρήσεις.

Αναλαμβάνουμε επίσης την προμήθεια νερού σε σκάφη αναψυχής. Όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το ταξίδι αναψυχής, το σκάφος πρέπει να είναι εφοδιασμένο με νερό πόσιμο αλλά και με νερό που να καλύπτει όλες τις ανάγκες των επιβατών του. Με τις υδροφόρες μας μεταφέρουμε νερό καθαρό, άριστης ποιότητας και το διοχετεύουμε στις δεξαμενές του σκάφους για κατανάλωση.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ

Για τις ανάγκες υδροδότησης δημόσιων ή ιδιωτικών έργων τροφοδοτούμε άμεσα και γρήγορα με σεβασμό πάντοτε στους συνεργάτες μας.
Image
Image

ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Τροφοδοτούμε με πόσιμο νερό ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, κατασκηνώσεις, κέντρα υγείας και νοσοκομεία.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς έχουν ζητήσει την βοήθεια μας στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και πλημμυρών.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, σε περιόδους όπου αυξάνονται οι πυρκαγιές των δασών, τα υδροφόρα οχήματά μας συνεργάζονται με το πυροσβεστικό σώμα για την αποτελεσματική και έγκαιρη δασοπυρόσβεση. Η συνεργασία μας με ιδιοκτήτες γεωτρήσεων και μεγάλων δεξαμενών νερού, μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε χωρίς καθυστέρηση όση ποσότητα νερού μας χρειάζεται, με αποτέλεσμα να δρούμε με μεγάλη ταχύτητα, στοιχείο πολύ σημαντικό στο έργο της πυρασφάλειας.
Image
©2022-2024 | Powered & Web Design by Oncyprus | Web Hosting by NetShop ISP

Επιλέξτε τη γλώσσα σας